Cultura 24/03/2017

L'ARA estrena el tràiler en català de 'Your name', l'últim fenomen de l'animació japonesa

La pel·lícula de Makoto Shinkai ha superat 'El viatge de Chihiro' i s'ha convertit en el film d'animació més taquiller de la història al Japó

Ara
1 min

BarcelonaÉs la pel·lícula que ha fet història al Japó. 'Your name', l''anime' de Makoto Shinkai que ha destrossat tots els rècords de taquilla del país, arribarà als cinemes catalans el 7 d'abril. Aquesta comèdia romàntica fins i tot ha destronat 'El viatge de Chihiro' com a film d'animació més taquiller del Japó, ha recaptat més de 250 milions d'euros i s'ha mantingut al número u del rànquing durant mesos. De fet, ja es parla de Shinkai com del successor de Hayao Miyazaki com a rei de l''anime' japonès.

Crítica de 'Your name''Your name' és la historia de dos adolescents, Mitsuha i Taki, que mentre dormen intercanvien els seus cossos i viuen la vida de l'altre. Ella és una estudiant d'un petit poblet que renega de la vida rural i anhela viure a la ciutat; ell, un tímid estudiant de Tòquio amb una feina a temps parcial en un restaurant italià. Dues vides que s'encreuen màgicament i provoquen tot de situacions còmiques i un progressiu interès romàntic.

Un fotograma de 'Your name'

L'ARA estrena el tràiler en versió catalana de la pel·lícula, que arribarà als cinemes el 7 d'abril de la mà de la distribuïdora Selecta Vision.

stats