LITERATURA
Cultura 22/09/2011

Le Nuvole, nova llibreria italiana de Barcelona

La primera llibreria dedicada totalment a la literatura i la cultura italianes a Barcelona, Le Nuvole, obre les portes aquest divendres a partir de les 19 h amb la projecció de la pel·lícula 'Faber', de Bruno Bigoni

Ara
1 min
Una llibreria ennuvolada

BARCELONAUbicada al carrer Sant Lluís, 11 (Gràcia), Le Nuvole presenta un espai multidisciplinari en el qual conviuen l’exposició i la venda de llibres amb diferents activitats orientades a difondre la cultura italiana. En aquesta línia, el centre ofereix tallers amb professionals de la literatura, la il·lustració, el cinema i l’art en general. Le Nuvole disposa també d’un petita sala de projeccions on s’exhibiran pel·lícules i documentals, així com un espai d’exposicions.

La intenció de les impulsores del projecte (Cecilia Ricciarelli i Francesca Coradeschi) és que Le Nuvole sigui un espai on les idees, les imatges i les paraules hi conflueixin i donin vida a noves iniciatives. La llibreria està dedicada a l’obra i la memòria de Frabizio de André.

Durant la inauguració, demà divendres, es projectarà el film Faber, de Bruno Bigoni, i es mostrarà l’exposició “Colleziono nuvole”, de Fabrizio Procaccini. L’acte comptarà amb la presència del cineasta Bruno Bigoni, la productora Minnie Ferrara, el fotògraf Fabrizio Procacini i la guionista Nerina Fiumanó, així com altres persones de la comunitat italiana a Barcelona i del món cultural de la ciutat i el país.

stats