Publicitat
Publicitat

ART

Els lladres d'art eren els fills

Davant el temor de quedar-se sense herència, tres joves van robar al seu pare set quadres valorats en quatre milions d'euros

Les quatre persones detingudes pel robatori de set quadres de diversos pintors, entre ells un de Salvador Dalí i un Joaquín Sorolla, en un xalet de Maello (Àvila) són els tres fills del denunciant i la seva mare. "Els detinguts consideraven que aquests quadres els corresponien per herència", segons ha explicat el subdelegat del Govern a Àvila, César Martín. El propietari havia començat una nova relació sentimental.

Les set obres d'art sumen un valor de quatre milions d'euros, i "han estat recuperades en bon estat de conservació", penjades al domicili dels tres joves (de 28 a 31 anys) i la mare a Valdemoro (Madrid). No tenien antecedents penals.

A més del Dalí i el Sorolla, s'han recuperat un retrat de Condé Delgrès, un quadre de flors de Rosen Roses, un retrat d'Hernán Cortés del segle XVI i dos dibuixos a carbó de Gustavo Doré i Nicanor Piñole, que tal com ha assenyalat el subdelegat del Govern, "ara seran retornats al seu amo".

Els llibres que ens fan grans

Més continguts de

Els llibres que ens fan grans
PUBLICITAT
PUBLICITAT