Música
Cultura 10/08/2011

Mick Jagger canta en sànscrit

'Satyameva Jayate' és el nou senzill de SuperHeavy, el grup format per Jagger, Dave Stewart, Damian Marley, Joss Stone i el músic indi A. R. Rahman

Redacció
1 min
SuperHeavy

Barcelona p { margin-bottom: 0.21cm; } Mick Jagger s'estrena cantant en sànscrit amb una cançó que ha gravat amb el grup SuperHeavy, que va formar al maig. La cançó es diu "Satyameva Jayathe" i l'autor és A. R. Rahman, un compositor indi que va aconseguir el reconeixement internacional amb la banda sonora de Slumdog millionaire. SuperHeavy està integrat pel mateix A. R. Rahman, Mick Jagger; l'exlíder d'Eurythmics, Dave Stewart; el fill petit de Bob Marley, Damian Marley, i la cantant de soul Joss Stone.

"Satyameva Jayathe", que es podria traduir com a "Solament triomfa la veritat", serà el segon senzill de SuperHeavy després del llançament de "Miracle worker", la cançó amb què es va donar a conèixer el grup, que a la tardor espera treure el primer àlbum al mercat.

p { margin-bottom: 0.21cm; } "Crec que és una cosa històrica que Mick, Joss, Damian, Dave i jo ens haguem ajuntat per una cançó com aquesta, és un esdeveniment icònic", afirma A. R. Rahman, el teclista de SuperHeavy, que es va fer mundialment famós amb la música de Slumdog millionaire. El 2008 la pel·lícula va arrasar en els premis Oscar, en emportar-se'n vuit premis, inclòs el de millor banda sonora.

El sànscrit, una llengua mil·lenària de l'Índia, on ocupa el lloc del llatí al món occidental, és un dels idiomes més antics que han estat documentats i encara s'utilitza en cerimònies litúrgiques en l'hinduisme, el budisme i el jainisme.

stats