Cultura
Cultura 07/10/2011

Obre el museu dedicat a la vida d'Arnold Schwarzenegger

Està situat a la localitat austríaca on va néixer Schwarzegger, recull objectes significatius relacionats amb l'actor i polític i reivindica la cultura de l'esforç com a clau de l'èxit

Efe
1 min

VienaLa localitat de Thal bei Graz acaba d'inaugurar el primer museu dedicat Arnold Schwarzenegger. L'exgovernador de Califòrnia i actor de Hollywood ha tornat al seu poble natal, a 200 quilòmetres al sud de Viena, per l'obertura d'Arnie's Life, el primer museu dedicat a la figura i la filosofia de vida de Schwarzenegger.

"El museu és un símbol de la voluntat, que cadascú té una oportunitat a la vida", ha indicat Scwarzenegger, que als 21 anys va abandonar Àustria i es va traslladar a Estats Units, on va triomfar com a culturista, actor i polític.

El protagonista de Conan ha manifestat el seu desig que el museu mostri els objectes més rellevants de la seva vida, però també la seva filosofia, basada en l'esforç com a camí per arribar a l'èxit. "L'èxit personal és el resultat de la determinació, el treball dur i la tenacitat", ha afegit.

Nascut de la iniciativa dels amics de l'estrella de Hollywood, la casa on va néixer i créixer Schwarzengger s'ha convertit en la primera exposició dedicada a la seva persona. Entre els objectes destaquen les peses i els equips d'entrenament de quan era adolescent, una rèplica de la seva taula de governador, una rèplica de Terminator o la moto que apareixia a la pel·lícula. Des d'avui, una escultura del Schwarzenegger culturista presideix el museu.

stats