MÚSICA
Cultura 09/08/2012

Pascal Comelade oferirà una serenata de joguines a Figueres

El concert, amb convidats com Gerard Quintana, Albert Pla i Enric Casasses, servirà per tancar el Festival Acústica i per commemorar els 30 anys del Museu del Joguet de Figueres

Ara
1 min
Pascal Comelade en una actuació a l'Arts Santa Mònica de Barcelona dedicada a Papasseit

BarcelonaPascal Comelade serà l'autor de l'espectacle de cloenda del festival Acústica de Figueres, el 2 de setembre. El músic oferirà una serenata de 30 minuts per celebrar els 30 anys del Museu del Joguet de la ciutat. "És una peça amb molt material de joguina musical i comptarem amb la presència d'alguns convidats: la Coral del Casino de Figueres, Gerard Quintana, Albert Pla, Enric Casasses i l'Orchestra Fireluche. S'acabarà amb una versió de la cançó de Sisa 'Qualsevol nit pot sortir el sol', l'himne oficial del Museu del Joguet", ha detallat Comelade. "La meva relació amb el Museu és molt forta, de fa més de 30 anys; aquí hi he deixat la meva col·lecció d'instruments de joguina amb els quals he treballat els últims anys".

Comelade ja havia actuat per al museu figuerenc en els seus 10 i 20 anys i també ho farà enguany coincidint amb la clausura de l'Acústica. "Pel festival és un luxe i un tret identitari el fet d'acollir aquesta commemoració, com també l'homenatge a Francesc Pujols, obra de Franc Aleu, un artista audiovisual recentment guardonat amb el Premi Nacional de Cultura", ha destacat Xavi Pascual, director del Festival Acústica de Figueres.

stats