Cinema
Cultura 19/03/2014

Els protagonistes de 'Camino' es reuniran 6 anys després

El director Javier Fesser i les actrius Carme Elías i Nerea Camacho presentaran la projecció en el cicle que commemora el 20è aniversari de Mediapro

Efe/ Ara
1 min
Fotograma de la pel·lícula 'Camino'

BarcelonaSis anys després de l'estrena de 'Camino', el director Javier Fesser i les actrius Carme Elías i Nerea Camacho es reuniran a Barcelona. La cita serà dijous 6 de març a les 19.30 a l'Auditori de l'edifici Imagina, en el marc del cicle que commemora el 20è aniversari del naixement de Mediapro.

Fesser, Elías i Camacho, que van rebre el Goya el 2009, participaran a continuació de la projecció en un debat al voltant de la premiada cinta, amb la periodista Rosa Badia com a moderadora.

'Camino', estrenada l'any 2008, va ser reconeguda amb 6 premis Goya, entre els quals el de millor actriu protagonista per a Carme Elías, el de millor actriu revelació per a la debutant Nerea Camacho i el de millor director per a Javier Fesser.

Inspirada en fets reals, la pel·lícula narra l'aventura emocional d'una nena d'11 anys pertanyent a una família molt catòlica i que s'enfronta a una malaltia terminal. 'Camino' va despertar expectació fins i tot abans d'estrenar-se, i va provocar crítiques en els sectors més religiosos de la societat espanyola.

stats