Cinema
Cultura 29/07/2015

'Nosferatu' tornarà a la gran pantalla amb un nou 'remake'

La nova versió, produïda per Studio 8, serà la segona versió del clàssic de Murnau

Europa Press
1 min
'Nosferatu', l'obra mestra de Murnau.

BarcelonaEl director Robert Eggers escriurà i dirigirà un nou 'remake' de 'Nosferatu', 36 anys després que Werner Herzog dirigís la primera versió del clàssic de terror de F. W. Murnau. Robert Eggers és el director de films de terror com 'The Witch' i la productora que ha engegat el projecte és la nord-americana Studio 8, però encara no s'han fet públics la data d'estrena i el nom de l'actor que protagonitzarà el film.

'Nosferatu' està inspirat en 'Dràcula', de Bram Stoker, però Murnau va canviar el títol de la cinta, considerada una obra mestra de l'expressionisme alemany, per evitar pagar drets d'autor. Això va provocar que els hereus d'Stoker el perseguissin judicialment i que moltes de les còpies del film fossin destruïdes. El rodatge de la pel·lícula està envoltat de tantes llegendes que el director E. Elias Merhige va decidir plasmar-les en la pel·lícula 'L'ombra del vampir' (2001), amb Willem Dafoe en el paper del vampir i amb John Malkovich en el del cineasta.

'Nosferatu' explica la història del vampir Comte Orlok de Transilvània, interpretat per l'actor Max Schreck. Aquest noble vol comprar una casa a Alemanya i s'enamora de l'esposa del seu agent immobiliari.

stats