Cultura 15/07/2016

La setmana del ‘Play’, 15 - 21 de juliol del 2016

2 min
Iron Maiden, al Rock Fest.

TEATRE SENSE BUTAQUES (ÉS EL QUE HI HA)

No us espereu butaques per seure com a simples espectadors. A Si sabes lo que hay, de la Fundación Collado-Van Hoestenberghe el públic es queda dret i es passa l’estona movent-se i ballant. Perquè del que es tracta és de connectar amb un mateix i amb els altres.

‘SI SABES LO QUE HAY’. ARTS SANTA MÒNICA (GREC). DEL 15 AL 17 DE JULIOL

EL ‘DREAM TEAM’ DE L’ELECTRÒNICA DE MASSES

El dream team de la música de ball massiva serà dissabte 16 al Barcelona Beach Festival: David Guetta, Hardwell, Axwell & Ingrosso, Martin Garrix, Alesso... Una marató de més de dotze hores de ball a la vora de la mar, a la platja del Fòrum i el parc de la Pau de Sant Adrià de Besòs.

BARCELONA BEACH FESTIVAL.SANT ADRIÀ DE BESÒS. 16 DE JULIOL

EL TINGLADU, CULTURA O MORT!

Amb el contundent lema de Cultura o mort! i després d’haver de superar problemes amb la ubicació, el festival gratuït de cultura catalana se celebrarà al Parc de Baix a Mar de Vilanova i la Geltrú. Amb Joan Miquel Oliver, Quimi Portet, Xarim Aresté, Albert Pla...

EL TINGLADU. PARC DE BAIX A MAR (VILANOVA I LA GELTRÚ). DEL 21 AL 24 DE JULIOL

L’ANTI-RIHANNA FA PARADA AL SANT JORDI

Una Rihanna sense hits? Amb Anti (2016) la de Barbados ha pres un camí arriscat però interessant. Ara la gira mundial de presentació del seu vuitè disc arriba a Barcelona i serà l’ocasió de veure com funcionen en directe els seus nous temes de R&B més fosc i reposat.

RIHANNA - ANTI WORLD TOUR. PALAU SANT JORDI (BARCELONA). 21 DE JULIOL

IRON MAIDEN, AL FESTIVAL ‘HEAVY’ PER EXCEL·LÈNCIA

La plana major del heavy metal prendrà aquest cap de setmana el parc de Can Zam a Santa Coloma de Gramenet: Iron Maiden, Slayer, Whitesnake, Blind Guardian, Twisted Sister... Un festival que per tercer any consecutiu lliga un cartell amb grans noms del gènere.

ROCK FEST BARCELONA. CAN ZAM (SANTA COLOMA DE GRAMENET). DEL 15 AL 17 DE JULIOL

FESTA MAJOR I MERCAT DE PUCES, AL RAVAL

Els del Flea Market Barcelona creuen que la parada perfecta és la que es comparteix, la que està ben decorada i la que ofereix articles originals, preferiblement de segona mà. El més flea de tots els mercats de Barcelona, coincidint amb les festes majors del Raval.

FESTES DEL FLEA. BARRI DEL RAVAL (BARCELONA). 16 I 17 DE JULIOL

SI NO EM TROBES SERÉ AL JARDÍ, ‘DARLING’

És com ser en una nit d’un llibre de Jane Austen però amb DJs, camises de flors, molta barba i gastronomia catalana. És la segona vegada que el Palau Reial acull aquest festival itinerant que inclou actuacions en directe i DJs nacionals i internacionals, i bona manduca.

SOUNDEAT! MUSIC & STREET FOOD. JARDINS DE PEDRALBES (BARCELONA). 16 DE JULIOL

stats