Televisió
Cultura 10/03/2011

'Snoop', actriu de 'The wire', detinguda per tràfic de drogues

Felicia 'Snoop' Pearson, que interpretava un destacat paper en la prestigiosa sèrie de televisió 'The wire', ha estat detinguda per tràfic de drogues la passada matinada. Pearson, actriu i cantant de rap, té un llarg historial delictiu: als catorze anys va ser condemnada per un assassinat i va passar més de sis anys a la presó.

Redacció
1 min
Felicia 'Snoop' Pearson, de 'The Wire'

BarcelonaLa vida de Felicia Pearson, àlies Snoop, és plena de girs inesperats. Filla de pare i mare drogoaddictes, va créixer en una llar d'acollida a Baltimore i no va trigar a dedicar-se al tràfic de drogues. Va passar més de sis anys a la presó per l'assassinat d'una noia als 14 anys. En sortir de la presó va conèixer a un bar un dels actors de la sèrie The Wire, Michael K. Williams, que la va presentar als escriptors i creadors de la sèrie. Poc després va passar a formar part del càsting regular de la sèrie interpretant un personatge també anomenat Snoop, un dels executors d'una banda de traficants.

Pearson va publicar el 2007 un llibre explicant la seva vida, Grace after midnight. També ha publicat música inspirada en la sèrie The wire i participat en l'organització filantròpica dedicada a aturar la violència en els joves.

Avui, però, segons el Baltimore Sun, Pearson ha estat detinguda juntament amb trenta persones més en el marc d'una operació a gran escala conjunta de forces locals, estatals i federals contra el tràfic d'heroïna i marihuana. Encara no es coneix quins càrrecs s'han presentat contra ella.

stats