Música
Cultura 05/07/2012

Sonny & the Sunsets, Los Punsetes, Lidia Damunt i Joan Colomo, primers noms del BAM

El fest¡val de música independent tindrà lloc a diferents espais de Barcelona els dies 21, 22 i 23 de setembre

Ara
1 min
Joan Colomo

BarcelonaBarcelona Acció Musical, el festival que dóna cabuda a les propostes independents en el marc de La Mercè, ha anunciat aquest dijous els primers noms de la programació de la pròxima edició, que se celebrarà a Barcelona els dies 21, 22 i 23 de setembre.

Entre les confirmacions internacionals més destacades hi ha el pop innocent i versàtil dels nord-americans Sonny & the Sunsets, el hip hop dels britànics Fliptrix i els nord-americans THEESatisfactions i l'experimentació electrònica de Filistine i Black Dice, aquest últim situat a l'òrbita d'Animal Collective. El BAM també estrenarà a Barcelona l'espectacle audiovisual de Woodkid, àlies de Yoann Lemoine, director de clips per a artistes com Moby, Mistery Jets o Katy Perry.

Pel BAM també passaran els madrilenys Los Punsetes i la murciana Lidia Damunt, que presentaran nous treballs editats aquest 2012. I com sempre, el festival passarà revista a l'escena independent catalana amb noms com ara L'Hereu Escampa, Joan Colomo, Maria Rodés, Isaac Ulam i Meneo.

La llista completa d'artistes confirmats:

Black Dice

Filastine

Fliptrix

L'Hereu Escampa

Howlin Rain

Isaac Ulam

Joan Colomo

Kap Bambino

Lidia Damunt

Maria Rodés

McEnroe

Meneo

Los Punsetes

Sonny and the Sunsets

THEEsatisfaction

Woodkid

stats