MÚSICA
Cultura 31/07/2012

Surten a la venda les últimes cançons inèdites de Whitney Houston

'Sparkle' és el nom de l'àlbum i de la pel·lícula amb les dues últimes cançons de la cantant desapareguda el passat mes de febrer

Ara / Efe
1 min

BarcelonaAvui surt a la venda als Estats Units l'àlbum amb les dues últimes cançons enregistrades per la desapareguda Whitney Houston. 'Sparkle', que és el nom del disc, recull la banda sonora de la pel·lícula amb el mateix títol, en la qual la cantant va participar com a actriu. La película es preveu que s'estreni als Estats Units el proper 17 d'agost i possiblement a l'octubre a l'estat espanyol. És una història sobre els anys daurats del soul i de la discogràfica de música negra 'Motown', i Houston hi interpreta a la mare de les components d'un grup vocal dels anys seixanta.

A 'Sparkle: Original Motion Picture Soundtrack', la cantant interpreta el clàssic del gospel 'His eye is on the sparrow', produit per R. Kelly, i 'Celebrate', un duo junt a la jove artista Jordin Sparks, protagonista del film i guanyadora d'una de les ediciones del concurs de talents 'American Idol'.

Houston va morir el passat febrer ofegada a la banyera del seu hotel de Los Angeles de sobredosi. L'últim material inèdit que havia publicat va ser el 2009 amb 'I look to you', després de molts anys sense aparèixer al món de la música.

stats