Música
Cultura 21/06/2015

La banda de tribut dels Foo Fighters actua en lloc dels autèntics Foo Fighters

Uk Foo Fighters van consolar els fans de la banda liderada per Dave Grohl, que van cancel·lar dos concerts a Wembley aquest cap de setmana per la lesió del cantant i guitarrista

Acn
1 min
Dave Grohl, líder dels Foo Fighters / GETTY

BarcelonaAquest cap de setmana, Foo Fighters havia d'oferir dos concerts multitudinaris a l'estadi de Wembley amb totes les entrades venudes des de fa setmanes. Malauradament, el líder de la banda, Dave Grohl, es va trencar una cama fa uns dies i el grup s'ha vist obligat a cancel·lar les dues actuacions.

Però els fans de la Foo Fighters van poder gaudir de les cançons del grup gràcies a la banda tribut UK Foo Fighters, que van oferir un concert al club Crystal Wembley, proper a l'estadi de Wembley, que molts fans van acollir amb els braços oberts. Tots els beneficis van ser destinats a obres de caritat.

Fa uns mesos, Foo Fighters van oferir un concert secret a Brighton i van convidar al cantant dels UK Foo Fighters a pujar a l'escenari per interpretar 'White Limo'. Abans, Grohl havia dedicat 'Big me' a la banda de tribut. "Ara no ens podem permetre tocar-la malament davant d'ells, o ens vindran a dir que no ens la sabem", va bromejar el cantant.

stats