Between frega els 20 M€ i obre un laboratori de projectes a Sant Cugat

L’empresa va estrenar la setmana passada unes noves instal·lacions de 1.500 metres quadrats a Sant Cugat del Vallès

La consultoria tecnològica no és només un negoci sucós per als quatre grans noms del sector. La catalana Between Technology va facturar 18,5 milions d’euros l’any passat i acumula un creixement del 15% de mitjana en els últims tres exercicis. L’empresa va estrenar la setmana passada unes noves instal·lacions de 1.500 metres quadrats a Sant Cugat del Vallès, on ha obert un espai per fer els muntatges i prototips que dissenya per als seus clients. És el que la companyia ha batejat com a Engineering LAB, que també compta amb 500 metres quadrats d’oficina per acollir un equip d’uns 25 enginyers. “És una idea que va molt als orígens de l’empresa”, explica a l’ARA el director general, Pau Guarro.

A finals de l’any passat la consultora va promocionar Guarro a la direcció, mentre que els quatre socis fundadors continuen vinculats a l’empresa com a membres del consell d’administració. L’actual director general ja feia 12 anys que treballava a la companyia i substitueix en la gestió del dia a dia un dels fundadors, Òscar Serret, que encara ocupa el càrrec de conseller delegat. Between va ser el resultat de la fusió entre Solid Engineering i Adiciona l’estiu del 2015 i entre els seus clients hi ha empreses com Grifols, Alstom, Damm, Indra o Hewlett Packard.

De cara al 2018, la consultora espera superar la barrera dels 20 milions d’euros d’ingressos i assolir un creixement del 20%. Actualment Between té una plantilla d’uns 400 treballadors i en preveu incorporar un centenar més durant aquest any. “El 2017 va ser un any de posar ordre internament i ara tenim perspectives més agressives”, diu Guarro. Aquest any la companyia vol arrencar projectes al voltant del big data i el blockchain i impulsar el seu negoci en la indústria financera i l’automobilística.

Expansió a Espanya

Between ja compta amb presència fora d’Espanya a través de les seves oficines al Regne Unit, Singapur, Malàisia i la Xina. No obstant, Guarro afirma que l’empresa es vol consolidar a l’Estat i prepara l’obertura d’una delegació a València -on té clients importants- per complementar les que ja té a Madrid i Bilbao. D’altra banda, la consultora tecnològica no descarta créixer de manera inorgànica a través d’adquisicions.