Publicitat
Publicitat

Veremonte no executa l'opció de compra dels terrenys de BCN World

La impulsora del complex d'oci afirma que "segueix treballant en el projecte", però no comprarà fins que no es coneguin les condicions del PDU

Veremonte ha decidit no executar l'opció de compra que té sobre els terrenys de BCN World, propietat de La Caixa, i que vencia aquest dimecres, com a mínim fins que es desbloquegi la redacció del Pla Director Urbanístic, segons ha informat la companyia presidida per Enrique Bañuelos en un comunicat aquest dimecres.

Tot i així, l'empresa ha afirmat que "segueix treballant en l'avançament del projecte i la seva adequació a les noves circumstàncies que s'han anat produint en els darrers mesos". Veremonte recorda que el PDU és "condició precedent" per a l'inici de la construcció del complex, tot i que els socis implicats "seguiran treballant en el disseny de cadascun dels 'resorts' integrats" durant el període de definició del PDU. Un cop es coneguin les condicions del pla, "les societats prequalificades" (Melco, Veremonte i Hard Rock) optaran a les llicències definitives per executar el projecte.

Per fer això, recorda Veremonte, les societats "hauran d'haver tancat la disponibilitat dels terrenys", que tenen un preu de 380 milions d'euros. El problema que es podrien trobar els inversors associats de Veremonte, però, és que algú se'ls avanci, perquè en no exercir l'opció de compra, que venç avui, La Caixa és lliure de negociar amb qui vulgui, i el Govern ja ha avançat en diverses ocasions que hi ha un pla B.

2018 anàlisi

Més continguts de