Economia 18/05/2015

Faurecia inverteix 1,2 milions en un nou centre de producció a Catalunya

El proveïdor de l'automòbil podrà quadruplicar la producció de recanvis a Sant Andreu de la Barca

Europa Press
1 min
Seat lidera el creixement de la indústria de l’automòbil a Espanya

BarcelonaL'empresa francesa Faurecia ha invertit 1,2 milions d'euros en un nou centre productiu amb una línia de pintura de recanvis per a l'automoció que li permet quadruplicar la producció a Sant Andreu de la Barca. El fabricant passarà de 300 peces de recanvi de para-xocs diàries a poder-ne fer 1.200, segons ha informat el departament d'Empresa i Ocupació.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

L'activitat principal de la planta és la producció de para-xocs en sèrie, a un ritme de 2.400 unitats cada dia, però la línia de fabricació de recanvis nova permet a Faurecia afegir volum de producció a la planta catalana. El director de Vendes per a Volkswagen i Seat de Faurecia, Jacek Andreas Michalec, ha destacat que la nova línia de pintura és exclusiva a la planta de Sant Andreu i permet augmentar la capacitat de producció assumint la fabricació de recanvis de les altres plantes del grup a Espanya.

La majoria de les peces que produeix la fàbrica es destinen a cotxes de la marca Seat, que és el principal client de la planta amb el 85% de la seva facturació, si bé la planta del Baix Llobregat treballa també per a Nissan i Ford.

En aquest projecte, Faurecia ha comptat amb el suport de l'àrea d'atracció d'inversions estrangeres d'Acció, l'agència per a la competitivitat de l'empresa de la Generalitat.

stats