CAIXES
Economia 04/07/2012

La Fiscalia de Barcelona investiga els sous cobrats per directius de Caixa Catalunya

Adolf Todó i Jaume Massana, actuals president i director general de l'entitat, estan entre les persones investigades. L'objectiu del fiscal és detectar si hi va haver irregularitats

à.f.m. / L.d-r.
1 min
CENTRE DE DECISIÓ
 Seu social de CatalunyaCaixa, a la Via Laietana de Barcelona. Un dels focus d'interès del procés de privatització de l'entitat financera és veure si manté el seu centre de decisió a Catalunya. La Generalitat voldria que fos així. Durant el mes de juliol se sabrà.

BarcelonaLa Fiscalia de Barcelona ha obert una investigació per esbrinar si algun tipus d'irregularitat en els sous que van cobrar els directius de Caixa Catalunya (actual CatalunyaCaixa). Fonts de la Fiscalia han confirmat a l'ARA que la investigació està oberta i que, com a mínim, se centra en l'equip directiu actual. Adolf Todó i Jaume Massana, actuals president i director general de CatalunyaCaixa, són algunes de les persones investigades. Les mateixes fonts no descarten que les indagacions s'ampliïn a algunes de les persones que van ocupar càrrecs directius en el passat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

En una nota, el portaveu del Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha afirmat que la investigació s'ha obert arran "de les darreres informacions aparegudes als mitjans de comunicació".

Caixa Catalunya es va convertir en CatalunyaCaixa després de fusionar-se amb Caixa de Manresa i Caixa Tarragona. El passat setembre l'entitat va ser nacionalitzada. Tot i la nacionalització, l'Estat va mantenir en el càrrec el president, Adolf Todó.

stats