Economia 13/08/2019

Glovo compra a AmRest (La Tagliatella) per 30 M€ l'apli de menjar a domicili Pizza Portal

AmRest entrarà en el capital de la plataforma d'origen català

Ara
1 min
Glovo ja està present en un centenar de ciutats arreu del món.

BarcelonaGlovo ha anunciat aquest dimarts que compra la plataforma de menjar a domicili Pizza Portal, propietat la companyia polonesa AmRest, per 30 milions d'euros. AmRest és l'empresa propietària de la cadena de restaurants La Tagliatella.

Segons ha informat a la Comissió Nacional del Mercats de Valors (CNMV) aquest dimarts, Glovo ha comprat el 100% de les accions de l'agregador polonès Pizza Portal. L'operació s'ha tancat per uns 30 milions d'euros, tot i que es preveu que se'n destinin cinc més en complements variables que no han estat especificats.

A més de l'import en efectiu, AmRest rebrà com a contraprestació noves accions de Glovo. Tot i així, l'operació està subjecta a les condicions suspensives habituals en les transaccions de fusió i adquisició.

Glovo, plataforma de comandes online i entrega de menjar a domicili i altres béns de consum, té actualment més de 5,5 milions d'usuaris i 16.000 socis. L'apli catalana està present en 202 ciutats de 26 països del món, entre Europa, l'Orient Mitjà, l'Àfrica i l'Amèrica Llatina. Recentment, Glovo també ha apostat pel mercat de l'Àfrica subsahariana.

D'altra banda, AmRest va registrar durant el primer trimestre de l'any un benefici net atribuïble de 3,8 milions d'euros, un 15% menys que el mateix període de l'any anterior.

stats