Economia 28/09/2011

El govern espanyol suspèn la sortida a borsa de Loterías del Estado

El ministeri d'Economia justifica la decisió per les condicions dels mercats, que no són les adequades per garantir uns ingressos d'acord amb el valor real de la societat

Ara
1 min

BarcelonaEl govern espanyol ha decidit paralitzar de manera indefinida la sortida a borsa de Loterías del Estado, que estava prevista per al proper 19 d'octubre. Ho justifica per la situació adversa dels mercats.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Els bancs encarregats de la col·locació, a més, estan tenint dificultats per trobar inversors exteriors, segons ha avançat aquest dimecres la web de El Mundo.

El ministeri d'Economia, encarregat d'aquesta privatització estrella de l'executiu, ha dit que les condicions del mercat no són les adequades per garantir uns ingressos d'acord amb el valor real de la societat.

Des que es va anunciar la sortida a borsa de la Sociedad Estatal Loterías y Apuestas del Estado el desembre de l'any passat, la situació dels mercats de capitals "és molt diferent", per la qual cosa l'operació queda suspesa fins que les circumstàncies ho permetin.

La que havia de ser una de les privatitzacions estrelles de l'executiu ha quedat suspesa per la situació actual dels mercats i les dificultats amb què s'estan trobant els bancs col·locadors per trobar inversors a l'exterior.

Els bancs encarregats d'encapçalar l'operació eren Goldman Sachs, JP Morgan, UBS, Crédit Suisse, BBVA i el Santander.

stats