Economia 04/02/2015

"Grècia renuncia a la quitança de deute i calma els mercats", a la portada d''El Economista'

"Aena apuja el preu i el nucli dur queda fora", destaca el diari 'Expansión' sobre la OPV per privatitzar part del gestor aeroportuari espanyol

Ara
1 min

BarcelonaAquestes són les portades dels diaris econòmics

-'El Economista': "Grècia renuncia a la quitança de deute i calma els mercats", i al subtítol: Atenes proposa un canvi de bons i promer complir amb els seus compromisos". També en portada. "Retallada de fins al 5% en el descompte de l'OPV d'Aena", "CEOE proposa un augmenta salarial del 0,6% aquest any i del 0,8% el 2016" i "L'atur puja en 78.000 persones en el gener més benèvol en 8 anys"

'El Economista'

-'Expansión': "Aena apuja el preu i el nucli dur queda fora" i afegeix: "El govern [espanyol] valora Aena en un màxim de 8.700 milions d'euros". "L'Íbex es disapara un 2,6% gràcies a la treva a Grècia" i "Ana Botín enfoca l'estratègia del Santander en captar clients "lleials"

'Expansión'

-'Cinco Días': "Aena passa de nucli dur" i acompanya el títol amb: "El govern apuja la banda de preus a 53-58 euros per l'alta demanda". "Botín vol un banc "just, senzill i personal"", "INdustria estudia bonificacions fiscals al carbó i "La renúncia de Grècia a la quitança impulsa l'Íbex a la vora dels 10.600 punts"

'Cinco Días'
stats