Llibre
Economia 09/04/2021

L’ARA ofereix dos llibres imprescindibles per conèixer la burgesia catalana

'La burgesia emprenedora' i 'Episodis de la burgesia catalana', de Francesc Cabana, es poden adquirir a la botiga web del diari del 10 al 23 d'abril

1 min
Portada del llibre "La burgesia emprenedora"

La història de la burgesia d'aquest país és absolutament apassionant. Francesc Cabana, gran coneixedor de la història econòmica de Catalunya, en fa una precisa radiografia a La burgesia emprenedora. Banquers, industrials, comerciants, presidents d’institucions... són els protagonistes d’aquest llibre que ofereix el diari ARA. “El llibre parla de la burgesia que treballa les hores que facin falta i que té imaginació per fer projectes nous o fer créixer els negocis que ja té”, afirma Francesc Cabana.

D’altra banda, a Episodis de la burgesia catalana, que també ofereix l’ARA, Francesc Cabana narra un munt de fets i anècdotes que expliquen moltes coses del paper fonamental que ha tingut la burgesia a l’hora de transformar el país els segles XIX i XX. Si es vol conèixer la història de Catalunya s’han de conèixer les virtuts i els defectes de la seva burgesia. Aquestes dues publicacions ho fan amb detall i rigor.

La burgesia emprenedora (23,50 € ) i Episodis de la burgesia catalana (25,85 €), editats pel Grup 62, es poden adquirir en aquest enllaç del 10 al 23 d'abril. 

stats