Economia 05/11/2013

Mas-Colell diu que fins ara la Generalitat ha reduït la despesa en un 22%

El conseller diu que els pressupostos per al 2014 "no són els ideals", però la situació "tampoc ho és"

Ara
1 min
La presidenta del Parlament, Núria de Gispert, rep el llapis de memòria dels pressupostos de la Generalitat de mans del conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell / PERE VIRGILI

BarcelonaEl conseller d'Economia, Andreu Mas-Colell, ha entregat aquest dimarts els pressupostos a la presidenta del Parlament, Núria de Gispert, i ha admès que els comptes del 2014 "no són els ideals", però són els que toquen en una situació econòmica que "tampoc és la ideal". "És el millor pressupost concebible en una situació difícil", ha resumit.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El conseller ha revelat que la despesa de la Generalitat, que en aquests pressupostos no es redueix, s'ha retallat en un 22% des de l'inici de les retallades –sense incloure els interessos financers.

"Són uns pressupostos que marquen una línia. No podem retrocedir en despesa si no volem deteriorar l'estat del benestar, però això els fa uns pressupostos difícils", ha declarat el conseller, que s'ha mostrat confiat que el Parlament donarà el vistiplau al text, gairebé acordat després de "més de 100 reunions" entre CiU i ERC.

stats