Economia 23/09/2014

Mondelez tanca les oficines de Barcelona i les concentra a Madrid

Efe
1 min

BarcelonaMondelez (antiga Kraft Foods) tancarà les oficines que té a Barcelona, on treballen 167 persones, per concentrar les seves oficines centrals a Madrid, on ara hi ha 231 treballadors. L'empresa ha anunciat que serà un procés progressiu que acabarà l'estiu del 2015.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

La companyia, que encara no ha comunicat als sindicats aquesta decisió, segons han confirmat els mateixos sindicats a EFE, vol simplificar les seves operacions, guanyar eficiència i reduir costos.

Ha afirmat que l'establiment d'una oficina única respon a criteris estrictament de negoci, i ha estat el resultat d'un procés d'avaluació de les dues localitzacions.

Per a la plantilla de Barcelona, s'oferirà la possibilitat de trasllats voluntaris incentivats a Madrid. També podran optar a quedar-se a Barcelona i incorporar-se a la nova companyia de cafè que Mondelez està constituint a la ciutat juntament amb Douwe Egberts Masters Blenders.

Al llarg dels pròxims dies, la companyia ha avançat que iniciarà un procés d'informació i diàleg amb els representants socials per avançar en solucions negociades, que permetin trobar mesures adaptades a les necessitats dels treballadors.

stats