Economia 29/09/2016

Nostrum també repartirà a domicili

El servei Nostrum GO costarà entre 1 i 2,75 euros

Ara
1 min
Nostrum ultima la seva expansió amb una ampliació de capital

BarcelonaLa cadena de plats preparats Nostrum comença aquest dijous a repartir a domicili a Espanya. Aquesta iniciativa té l'objectiu d'incrementar les vendes de la companyia un 20% en els propers mesos i a través de la utilització d'una aplicació de mòbil que permet escollir diversos dels seus plats i pagar-los de manera electrònica. La cadena ha batejat aquest servei amb el nom de Nostrum GO.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Per poder distribuir seus plats cuinats, Nostrum farà servir com a centres logístics els més de 130 punts de venda que té repartits arreu de l'Estat. A la ciutat on no hi té establiments la distribució es farà directament des de les cuines centrals. En canvi, on hi té més punts de venda, és a dir, a Barcelona i Madrid, Nostrum, segons explica al seu comunicat, podrà fer el repartiment de les comandes en "pocs minuts", i "sovint l'únic cost afegit serà 1 euro".

Compreu per internet i rebeu-ho a casa el mateix dia

Segons s'aclareix al comunicat, la companyia oferirà el servei de repartiment a domicili amb tarifes que van des d'1 a 2,75 euros. Aquests preus seran més baixos depenent de si l'usuari pertany al club de fans i al tipus de comanda.

D'aquesta manera, Nostrum es llança a competir en un sector amb cada vegada més competència. En el cas del repartiment de menjar a domicili són diverses 'start-ups' les que distribueixen comandes en menys d'una hora, sobretot a les grans ciutats.

stats