Economia 16/09/2014

Orange espera més que triplicar els clients de banda ampla en 3 anys amb la compra de Jazztel

Continua sent el tercer operador mòbil d'Espanya, però ja aspira a rivalitzar amb Vodafone, que està en la segona posició

Mariona Ferrer I Fornells
1 min
El director financer d'Orange Espanya, Federico Colom; el conseller delegat adjunt i responsable de les operacions a Europa d'Orange, Gervais Pellisier; i el conseller delegat d'Orange Espanya, Jean Marc Vignolles, durant la roda de premsa a Madrid per explicar l'acord de compra amb Jazztel. FERNANDO VILLAR / EFE

MadridDe 7 a 10 milions llars connectades per fibra òptica. Orange ha revisat a l'alça les seves perspectives de creixement de la banda ampla a Espanya després de l'anunci de l'adquisició de Jazztel. En una roda de premsa a Madrid per explicar l'OPA llançada dilluns a l'operadora espanyola, la companyia de telecomunicacions d'origen francès ha explicat que, amb aquesta operació, tenen "l'oportunitat única de construir l'operador més dinàmic en l'àmbit de la convergència en el mercat", ha assenyalat el conseller delegat d'Orange Espanya, Jean Marc Vignolles.

Aquesta revisió a l'alça suposa més que triplicar els tres milions de llars connectades actualment per banda ampla si se sumen els 2,2 milions de clients de Jazztel i els 800.000 d'Orange.

Vignolles ha celebrat que la unió de les dues companyies creï "el segon operador de banda ampla fixa per volum de clients" a Espanya, després de Telefónica. Però també que li permeti rivalitzar ja amb Vodafone com a operador mòbil. Orange continuarà en tercera posició "però ja molt a prop del número dos [Vodafone], ha assenyalat Vignolles.

stats