Economia 23/03/2015

Els propietaris de la BPA obren una investigació pròpia sobre les acusacions de blanqueig

Els germans Cierco Noguer han informat en un comunicat que estan revisant les auditories que havien autoritzat les pràctiques de l'entitat 

Washington
1 min
Els germans Higini i Ramon Cierco han sigut rellevats de la presidència de BPA.

ReutersEls germans Ramon i Higini Cierco Noguer, expresidents no executius de Banca Privada d'Andorra (BPA) han impulsat la seva pròpia investigació sobre les acusacións dels Estats Units pel suposat blanqueig de capitals a la seva entitat.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aquests dos membres de la família propietària del banc intervingut, han assenyalat en un comunicat que estan revisant les auditories externes que havien aprovat les pràctiques contra el blanqueig de capitals del banc. Es tracta del primer comunicat als mitjans que la família ha fet després d'esclatar la crisi de la BPA.

"Cooperarem amb totes les autoritats públiques i els actors involucrats en aquest assumpte, busquem la claretat en els detalls d'aquestes greus acusacions", assenyala el comunicat dels germans Cierco, la família dels quals es propietària del 80% de l'entitat.

Per la seva banda, Ramon Cierco, directiu del Barça, ha anunciat també aquest dilluns que renuncia a les seves responsabilitats a la Fundació del club i també al futbol base, tal i com ha avançat Catalunya Ràdio.

stats