Economia 05/02/2013

Puig tria Joan Aregio nou director del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC)

L'antic director del Servei Català de Trànsit (SCT) pilotarà la transformació dels serveis públics d'ocupació, una de les prioritats de l'actual Govern

Ara
1 min

BarcelonaEl Govern ha nomenat aquest dimarts Joan Aregio, fins ara director del Servei Català de Trànsit (SCT), nou director del Servei d'Ocupació de Catalunya. Substitueix en el càrrec a Esther Sànchez, que va comptabilitzar en la darrera legislatura el càrrec de secretària d'Ocupació amb la direcció del SOC.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

Aregio continuarà així sota les ordres de Felip Puig, ara conseller d'Empresa i Ocupació, i reportarà al Secretari d'Ocupació, Ramon Bonastre. S'encarregarà de liderar l'etapa de transformació del SOC que ha promès l'actual Govern, amb una nova llei que vol aprovar els propers mesos.

Nascut a Barcelona l'any 1960, Joan Aregio és llicenciat en Dret per la Universitat de Barcelona. A banda de la seva etapa al capdavant del servei de trànsit, havia estat president del Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona entre 2007 i 2011. Va ser tinent d'alcalde i regidor de l'Ajuntament de Tarragona entre els anys 1995 i el 2007 i president de la Diputació tarragonina entre el 2003 i el 2007.

En substitució d'Aregio al capdavant del SCT, el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha nomenat el fins ara director del consorci per a la Formació Contínua de Catalunya en l'anterior departament d'Empresa i Ocupació, Joan Josep Isern.

stats