Automoció
Economia 03/10/2011

Seat presenta el petit de la família: el Seat Mii

El nou vehicle és el substitut de l'antic Arosa i la primera de les novetats que Seat promet pel 2012. El Mii començarà a vendre's al novembre a partir de 8.600 euros

Elena Freixa
1 min
El Mii es fabricarà a Bratislava i es començarà a vendre al novembre

BarcelonaSeat ha presentat avui un nou cotxe petit i urbà, el Seat Mii, que suposa el retorn de la marca al segment de vehicles petits després de la desaparició de l'Arosa fa anys.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

El cotxe es fabricarà a Bratislava i, amb petites variacions, també el vendran les marques del grup Volkswagen, que l'ha batejat com a Up!, i Skoda, amb el seu Citigo.

Les vendes del Mii començaran al novembre a Espanya. Es tracta del primer llançament de la tongada de nous productes que Seat prepara pel 2012. Hi haurà una novetat cada trimestre, ha assegurat la companyia.

Entre aquestes novetats, està previst el llançament dels nous León i Ibiza, els dos models estrella de la marca, que estan entre els cinc més venuts a Espanya.

Pel que fa a les característiques del Mii, es tracta d'un cotxe de 3,56 metres de longitud. En principi el model que es vendrà serà tres portes i el de cinc arribarà a partir de l'any que ve.

La gamma Ecomotive, de baixes emissions també arribarà el 2012. Només emetrà 97 grams de CO2 per quilòmetre.

El grup Volkswagen ja va donar un tastet del nou cotxe al Saló de Frankfurt dues setmanes, quan Volkswagen va presentar l'Up!, que és el nom amb què es vendrà el petit vehicle urbà d'aquesta marca.

Amb el Mii, Seat aspira a assegurar i ampliar el lideratge al mercat espanyol. Al setembre ha tornat a ser la marca més venuda, en un mes en què el mercat ha tornat a caure un 1,3% a tot l'Estat.

stats