Esport

Lapso Studios obrirà dos nous locals a Barcelona

L'empresa d''indoor cycling' barcelonina inclourà noves disciplines entre la seva oferta d'esport

2 min
Eugenia Llopart i Javi Herrarte, fundadors de Lapso Studio

BarcelonaLapso Studios, l'empresa barcelonina dedicada al ciclisme indoor o spinning, obrirà dos locals nous aquest estiu, i, a més, també ampliarà les activitats que ofereix. La companyia, creada per l'emprenedora Eugenia Llopart i tres socis més el 2021, compta actualment amb un centre a l'avinguda Diagonal, a prop de Francesc Macià.

Inscriu-te a la newsletter Economia Informació que afecta la teva butxaca
Inscriu-t’hi

D'una banda, l'empresa estrenarà un nou local de 500 metres quadrats al número 46 del carrer Aribau amb Aragó, i de l'altra, duplicarà l'espai de la seva seu de la Diagonal. Amb aquesta ampliació, la finalització de la qual també està prevista per a aquest estiu, Lapso podrà augmentar la seva comunitat, que ja compta amb 8.000 persones.

A més, la companyia incorporarà dues noves modalitats esportives, Lapso Barre i Lapso Funcional. Amb aquestes noves obertures, l'empresa preveu duplicar plantilla a finals d'aquest any i passar de 23 a 55 treballadors.

La primera és una disciplina que, inspirada en la dansa clàssica i provinent de Mèxic i Londres, se centra a tonificar i millorar la consciència corporal. D'altra banda, la companyia també llançarà Lapso Funcional, un entrenament de força amb l'ús complementari de manuelles, bandes de resistència i steps.

L'èxit de Lapso

Des que va néixer a principis del 2021, Lapso ha liderat la febre del ciclisme a porta tancada a Barcelona. Malgrat obrir el negoci quan encara hi havia certes restriccions per la pandèmia, en només tres anys Lapso Studios s'ha convertit en un centre de referència pel que fa al ciclisme d'interiors. L'empresa acull cada dia unes 300 persones de mitjana, que busquen anar a entrenar-se en un ambient distès.

De fet, aquesta és només una de les característiques que ofereix l'empresa de Llopart, però també una de les més cridaneres: una sessió d'entrenament a Lapso és força semblant a una nit a la discoteca, però sense begudes alcohòliques i al damunt d'una bicicleta. Això inclou una sala fosca, llums led, música alta i animada i un grup de quasi 50 persones cridant, suant i animant la festa.

Lapso Studios ha aconseguit, des de la seva inauguració, batre rècords de manera recurrent. Pel seu estudi original ja hi han passat més de 140.000 riders, una xifra que esperen fer créixer amb aquestes noves obertures.

stats