20-N

Rubalcaba assegura que no se n'anirà la nit del 20-N, sigui quin sigui el resultat electoral

El candidat del PSOE a les eleccions espanyoles ha participat en una entrevista via Twitter, que s'ha retransmès en directe a través de les plataformes per internet 'twitcam.livestream' i 'psoetv'

Ara
1 min

BarcelonaEl candidat del PSOE a les eleccions espanyoles, Alfredo Pérez Rubalcaba, ha assegurat aquest divendres que no abandonarà les seves responsabilitats polítiques la nit del 20-N, sigui quin sigui el resultat que obtingui a les urnes, i ha marcat distàncies amb la postura de Joaquín Almunia el 2000, quan els socialistes es van quedar només amb 125 diputats. No obstant, no ha precisat quina serà la seva opció si això passa i, segons recull Efe, ha assegurat que comunicarà la seva decisió entre el 21 i el 24 de novembre, perquè és “una persona reflexiva”.

Rubalcaba ha participat aquest matí de divendres en una entrevista via Twitter que s'ha retransmès en directe a través de les plataformes online twitcam.livestream i psoetv. El candidat del PSOE disposava de 9 segons per respondre a les preguntes formulades pels usuaris amb l'etiqueta a Twitter #YoRespondo. Simultàniament, el compte @conRubalcaba ha anat transcrivint les respostes amb els 140 caràcters que permet cada piulada.

El candidat socialista s'ha compromès a mantenir el compte @conRubalcaba a Twitter més enllà de les eleccions, del qual ha subratllat l'interès que suscita: “Aquí hi ha molt bones idees, i excel·lents titulars”.

stats