Especials 25/06/2012

Eurovegas: dia D

El sector hoteler de Barcelona avala el projecte per la capacitat d'atreure turistes

Joan Serra / Albert Balanzà
1 min
Michael Leven, director executiu de Las Vegas Sands, encapçala la delegació de la companyia. /

BarcelonaAvui comença el compte enrere per decidir la ubicació del macrocomplex hoteler i d'oci impulsat pel magnat nord-americà Sheldon Adelson. I la Generalitat enceta la partida. La delegació de Las Vegas Sands Corporation, encapçalada pel director executiu de la companyia, Michael Leven, serà a Barcelona per reunir-se amb el Govern, que ha premut l'accelerador per convertir-se en la seu d'un projecte que suposarà una inversió de més de 26.000 milions d'euros.

Conscient que la jornada és decisiva, l'executiu d'Artur Mas trencarà l'hermetisme mantingut fins ara sobre Eurovegas. El portaveu del Govern, Francesc Homs, compareixerà aquesta tarda al Palau de la Generalitat per informar sobre la jornada de treball amb els emissaris de Las Vegas Sands Corporation, un fet que d'ençà que van començar les negociacions no s'havia produït.

El president de la Generalitat ha defensat aquesta última setmana –durant el viatge oficial a Boston– la possibilitat de fer compatible un model basat en el coneixement, encarnat per Massachusetts, amb el projecte d'Eurovegas, de turisme d'oci i casinos. La lectura és compartida pel sector hoteler, que hi veu una oportunitat de negoci en un context d'adversitats econòmiques.

Podeu llegir la informació completa a l'ARA Premium.

stats