Especials 11/09/2013

Duran, a l'ofrena floral a Rafael Casanova: "Estic tip que a Unió ens pengin la llufa d'antiindependentistes"

El líder d'UDC no anirà a la Via Catalana aquesta tarda, però reitera la seva aposta pel dret a decidir

Europa Press
1 min

Barcelona"Estic tip que a Unió ens pengin la llufa d'antiindependentistes. No som 'anti res', però tenim la nostra pròpia posició". Ho ha dit Josep Antoni Duran i Lleida abans de l'ofrena floral al monument a Rafael Casanova. El líder d'Unió, que aquesta tarda no assistirà a la Via Catalana, la cadena humana per la independència que enllaçarà Catalunya de nord a sud, ha reiterat la seva aposta pel dret a decidir i ha assegurat que no "passarà llista" als democristians que hi acudeixin, malgrat la seva absència.

En declaracions als mitjans durant la Diada, acompanyat de la vicepresidenta del Govern, Joana Ortega, i el conseller d'Interior, Ramon Espadaler, ha demanat que sigui una celebració pacífica i festiva, i també ha desitjat que "millori el temps" per poder fer la cadena humana.

Després de recordar que en la massiva manifestació de l'any passat no va passar una "estona agradable", ha justificat la seva absència a la Via Catalana perquè hauria preferit que el lema se centrés en el dret a decidir, una demanda en què considera que el seu partit no s'ha quedat sol.

stats