Waterpolo femení
Especials29/07/2013

Les noies de Miki Oca es vengen dels Estats Units i es classifiquen per a les semifinals (9-6)

El combinat estatal ha completat un partit impecable en defensa i ara jugarà les semifinals contra Hongria

BarcelonaLa selecció espanyola de waterpolo s'ha classificat per a la semifinal del Mundial de Natació de Barcelona després d'haver derrotat els Estats Units (9-6). El següent rival de les noies de Miki Oca serà Hongria, que al seu torn s'ha desfet d'Holanda.

L'equip, format principalment per nedadores catalanes, s'ha pres la venjança de la final dels Jocs de Londres, quan van caure precisament contra les nord-americanes. Ha estat un partit impecable, sobretot en defensa, i que ha permès l'accés a la ronda següent.

Cargando
No hay anuncios

El primer quart ha servit per demostrar que les noies de Miki Oca han sortit més endollades i han acabat guanyant per 4-2 gràcies als tres gols de Jennifer Pareja i un de Laura López. El segon temps, en canvi, ha estat de domini nord-americà i al descans s'hi ha arribat amb 5-4 a favor de les 'guerreres', que tan sols han pogut veure porteria en aquest parcial per part de Pareja.

A la represa s'ha mantingut el domini local i, sobretot, la intensitat defensiva. Al tercer quart, tots dos equips han anotat un gol (Maica Garcia per part estatal). Mentre que a l'últim, Espanya s'ha acabat distanciant. Maica Garcia, Laura López i Roser Tarragó han sentenciat el partit i la classificació per a les semifinals.