Contingut patrocinat

Nobu Barcelona està d'estrena amb un menú renovat i el nou Omakase Barcelona

Nobu es rendeix a la nostra cultura: nous plats que exalten el producte local fresc i d'alta qualitat, unificant els sabors mediterranis i japonesos, i un inèdit Omakase de temporada dedicat a la nostra ciutat comtal

Redacció
3 min
Nobu Barcelona presenta un menú renovat i un exclusiu menú degustació Omakase.

L'any que els restaurants Nobu celebren trenta anys des de l'obertura del seu primer restaurant a Nova York, Nobu Barcelona presenta un menú renovat i un exclusiu menú degustació Omakase només disponible al restaurant Nobu bar.

D'una banda, s'hi afegeixen onze nous plats a la carta i s'introdueixen especials mensuals que cobreixen cada secció de la cuina, des de la barra de sushi fins a la secció de plats calents i pastisseria, cosa que permet al xef executiu, Carlos Gómez, i el seu equip, regnar lliurement per crear i innovar amb sabors i productes de temporada.

La gran quantitat de plats nous inclou algunes creacions noves per als restaurants Nobu, com el plat vegetarià de Tofu Mascarpone Miso o Chuko Inaniwa, un plat de fideus udon amb cranc reial. Mentre que els nous plats vegans de Miso blanc de porro rostit i salsa Broccolini Shiso ofereixen encara més opcions a comensals que refusen els productes d'origen animal.

El restaurant Nobu Restaurant Night, on podràs tastar el nou menú.

Un focus en la riquesa dels productes locals ens porta en un viatge per Espanya: miso anticucho de xai a la planxa amb xai d'Aranda del Duero, lluç de Cantàbria a la planxa amb miso de nori, llobarro mediterrani a foc lent amb adob d'aguachile, vieires de la costa gallega en trossos amb ponzu de mostassa i el Toro Tobanyaki, un plat ric i brillant servit directament del foc a la taula, i l'excel·lent tonyina Almadrava de Cadis de màxima qualitat.

Les noves ofertes mensuals també exalten els productes locals. El pròxim mes de maig es podrà gaudir d'una icona de la cuina mediterrània com la gamba vermella de Palamós, servida en forma de carpaccio i personalitzada amb miso Sec, yuzu i caviar. També estarà disponible el filet de porc ibèric amb calsa Yakiniku i encurtits de verdures i altres exquisideses especials que només podrem tastar durant un temps limitat.

Si ens referim al menú de temporada, el nou i homònim Omakase Barcelona, parlem d'una experiència gastronòmica única. Una cuidada selecció de sis plats que combinen l'excel·lència culinària de Nobu amb ingredients locals frescos i de primera qualitat, elevant els teus sentits a noves alçades. L'Omakase Barcelona és un homenatge a la nostra cuina local que es renova cada temporada per oferir el millor producte estacional, i per provar una experiència 360°.

Alguns dels plats d'aquest menú són les Ostres amb Salsa Maui.

Plats com les ostres amb salsa Maui o la pasta Uni amb llagosta són alguns dels plats d'aquest menú que no deixen indiferent. Aquest menú estarà disponible a partir del 21 d'abril, per la qual cosa una vetllada a Nobu es converteix en l'escenari ideal per a l'assenyalat dia de Sant Jordi. Quin millor pla per a aquesta data tan nostra, que un menú que enalteix el nostre patrimoni gastronòmic i adornat amb les millors vistes de la nostra ciutat comtal.

Les noves incorporacions no es limiten només a la cuina. La carta de vins abasta referències locals i internacionals, incloent-hi vins de baixa intervenció i vins taronja, mentre que la carta de còctels també ha estat renovada i s'han incorporat estils clàssics amb ingredients japonesos. L'Smokey Japanese Highball combina whisky japonès, licor de sakura i tabac amb vermut sec i ginger ale per a una beguda fumada amb un acabat refrescant, mentre que White Cotton Cloud utilitza vodka, flor de saüc i sorbet de yuzu per a una beguda floral, cítrica i lleugerament més dolça.

Reserves Restaurant Nobu: +34 936 428 800 / dine-barcelona@nobuhotels.com / https://www.sevenrooms.com/reservations/nobubarcelona 

Sobre Nobu Hotel Barcelona

Nobu Barcelona és el tercer establiment de la companyia a Espanya i dècim a Europa, i és fruit de l'aliança entre NobuHospitality, fundada per Nobu Matsuhisa, Robert De Niro i MeirTeper, i el grup inversorASG. Inaugurat l'any 2019, l'hotel captura la magnificència de la ciutat i els valors fonamentals que s'han convertit en sinònim de Nobu Hotels: un apassionat servei, el disseny exclusiu i el luxe despreocupat.

Projectats pel reconegut estudi d'arquitectura Rockwell Group, els interiors integren a la perfecció el minimalisme japonès amb l'acolorit caràcter de la capital catalana.

Amb 23 plantes d'altura i apartat dels carrers més concorreguts de Barcelona –a un pas de l'Eixample, la plaça d'Espanya, l'estació de Sants i el centre de convencions Fira de Barcelona–, l'hotel barceloní alberga 259 habitacions i suites, el mundialment conegut Restaurant Nobu, el Rooftop més alt de la ciutat comtal amb piscina i bar, el bar Kozara i el Lobby Corner en el hall, així com els seus espais per a reunions i esdeveniments corporatius com un auditori, un saló central, un balneari i una sala fitness.

Per a més informació, si us plau visita https://barcelona.nobuhotels.com o segueix-nos en el compte d'Instagram @nobubarcelona.

stats