SOCIETAT
Especials 11/05/2012

El govern valencià admet negociacions per instal·lar un parc temàtic de Ferrari al terme de Xest

El vicepresident i portaveu, José Císcar, avança que "no s'ha tancat res" però remarca que no costarà "cap euro" als valencians

Acn
1 min
Disseny del parc temàtic de Ferrari a Abu Dhabi. / ACN

BenicàssimEl vicepresident i portaveu de la Generalitat Valenciana, José Císcar, ha admès aquest divendres que l'executiu negocia la instal·lació d'un parc temàtic de Ferrari al municipi de Xest (Foia de Bunyol). En la roda de premsa posterior a la reunió setmanal del govern valencià, José Císcar ha confirmat el que publicaven diversos mitjans valencians però ha assegurat que "no s'ha tancat res" i que en cas d'arribar a un acord "no suposarà cap euro per als valencians". El vicepresident valencià ha xifrat la inversió estrangera en 1.000 milions d'euros i ha dit que el nou parc temàtic generaria 2.000 llocs de treball directe i indirecte.

El portaveu s'ha felicitat perquè malgrat la situació econòmica el País Valencià "continua sent un important focus d'atracció per als inversors". Císcar també s'ha compromès que en el cas d'arribar a un acord s'informarà "amb el màxim de transparència, com és norma d'aquest govern". El vicepresident no ha volgut donar més detalls sobre les negociacions "per no entorpir el projecte", ha dit.

Alguns mitjans assenyalen que la construcció la realitzaria el fons d'inversió Alrasoul Ltd, juntament amb Credit Suisse i el Banc Santander. El nou parc Ferrari s'ubicaria al municipi de Xest, al costat del Circuit de Velocitat de la Comunitat Valenciana Ricardo Tormo.

stats