Esports 23/02/2012

Arguiñano es burla de les relacions del Madrid amb el franquisme perquè no volen deixar el Bernabéu a la Copa del Rei

El cuiner basc retreu al club blanc que si fos "la final del Generalísimo" sí que la deixarien jugar al Santiago Bernabéu, no com han fet amb la Copa del Rei

Ara
1 min

BarcelonaAl seu programa actual a Antena 3, 'En tu cocina', Karlos Arguiñano ha tret el tema de la polèmica final de la Copa del Rei i ha aprofitat per fer mofa sobre les relacions del club blanc amb el franquisme: "Si el Reial Madrid no vol que es jugui al Bernabéu, deu ser perquè és la Copa del Rei, si fos la del 'Generalísimo'...". Es tracta d'una crítica que el cuiner basc ha fet sobre el Madrid, perquè el club s'ha negat que la final d'aquest torneig es jugui allí, i es pot veure al minut 6.55 d'aquest vídeo. De fet, aquesta simpatia pel franquisme que atribueix als madridistes es pot personificar en la figura del president del club, Florentino Pérez, a qui cita durant la crítica.

Tot i que ell és qui treu el tema i qui afegeix llenya al foc d'aquesta polèmica final futbolística, defensa la discreció del rei Joan Carles, al qual qualifica de "calladet". Ara per ara, les opcions que s'estudien per disputar aquesta final, de la qual el Madrid ha quedat exclòs, són les de jugar el partit a Mestalla o al Calderón. Primer, però, caldrà esperar que la Reial Federació Espanyola de Futbol (RFEF) prengui una decisió.

stats