SELECCIÓ CATALANA
Esports 23/09/2014

La selecció catalana amateur debuta a la Copa de Regions de la UEFA golejant per 4-0 el Piatykhatska

El proper rival dels homes d'Almendros seran els moldaus del Telenesti

La selecció catalana amateur ha debutat amb triomf

BarcelonaLa Selecció Catalana amateur ha debutat amb golejada sobre l'AF Piatykhatska (0–4) en el primer partit de la fase intermèdia europea de la Copa de les Regions UEFA.

Catalunya ha sortit a guanyar el partit des del primer minut. Al minut 23, l’àrbitre ha anul·lat un gol per possible falta sobre el defensa de Sasha, un jugador que ha estat molt incisiu. Només dos minuts després, Boris ha marcat el primer gol del partit gràcies a una jugada de molta classe. Sis minuts després, el mateix Boris ha provocat un penal i l’expulsió del capità ucraïnès Ihor, que Batanero no ha pogut aprofitar. El marcador, doncs, no s’ha mogut més durant la primera part, tot i el domini català.

A la represa, els catalans han pogut imposar el seu joc i la seva intensitat, també afavorits per la impaciència del rival. Guzman, Batanero i Putxi han portat el ritme del joc. Ha estat Boris un altre cop qui, al 62’, ha culminat un contraatac creuant la pilota davant la sortida del porter.

Batanero, després d’una jugada d’Aumatell, ha pogut entrar amb la pilota fins a la porteria ucraïnesa per fer el tercer; i Aumatell, aprofitant un regal de Sasha, ha arrodonit el marcador i ha sumat els tres primers punts per Catalunya a la fase intermèdia europea de la Copa de les Regions UEFA. El proper rival català serà el Telenesti de Moldàvia, que ha perdut per 1 a 5 contra l'Eastern Region d’Irlanda del Nord.

FITXA TÈCNICA

0 AF Piatykhatska: Ilya, Ihor, Evgenii, Oleh (’77 Hribov), Maksym (’56 Kolomoiets), Dmytro, Oleksandr, Oleksii, Serge, Shprekov i Volodymyr

4 Catalunya: Ramos, Ferrone, Borges, Vivó, Payan (’84 David Lòpez), Putxi, Batanero, Guzmán, Nils (’65 Padilla) , Sascha i Boris (’73 Aumatell)

Gols: Boris (25’ i 62’), Batanero (81’) i Aumatell (92’)

Àrbitre: Marco Borg (Mlt).

Assistents: Sammy Attard (Mlt) i Víctor Mardari (Mda)