Chen Yansheng nomena quatre exjugadors com a ambaixadors de l'Espanyol

Bertomeu, Marañón, Orejuela i Pérez de Arrilucea representaran el club de manera oficial

Chen Yansheng ha nomenat quatre exjugadors de l'Espanyol com a nous ambaixadors socials del club en actes socials i de caire institucional. Joan Josep Bertomeu, Rafa Marañón, Diego Orejuela i Iñaki Pérez de Arrilucea representaran a partir d'ara al club de manera oficial. Alguns ja estaven fent en els últims anys tasques de suport a l'entitat en matèria de representació social i institucional. Tots s'estrenaran en el càrrec durant l'Aplec de Penyes que se celebrarà a Blanes els dies 2 i 3 de juny. 

Joan Josep Bertomeu i Ferri, fitxat per Ladislao Kubala, va jugar més de 100 partits de lliga en 11 temporades com a blanc-i-blau. Després, un cop va penjar les botes, va ser conseller de l'entitat durant les presidències de Daniel Sánchez Llibre i Ramon Condal i va ser el representant institucional del club a les llotges d'honor dels estadis rivals. 

Rafael Marañón González és el màxim anotador històric en partits oficials de l'Espanyol: 144 dianes en 262 partits. Quan es va retirar va convertir-se en arquitecte i va ser el professional encarregat de dissenyar la Ciutat Esportiva Dani Jarque. Actualment també és president de l'Agrupació de Veterans de l'Espanyol. 

Diego Orejuela Rodríguez va ser capità d'un dels Espanyols més emblemàtics de la història, el del subcampionat de la UEFA del curs 1987/88. Sorgit del planter, va disputar 245 partits i és un dels jugadors de la història de l'entitat que ha lluït el braçalet de capità durant més partits. Un cop retirat va col·laborar amb l'entitat en diferents campus i escoles a la província de Girona. 

Iñaki Pérez de Arrilucea Tejedor també és de la generació del 1988. Va jugar 150 partits en sis temporades i un cop va retirar-se va participar activament en l'Agrupació de Veterans. També va ser conseller de l'àrea esportiva durant la presidència de Joan Collet.