Dumoulin, un mur insuperable per al Barça d'handbol a Nantes (29-25)

Els blaugranes no poden assaltar la segona plaça del grup A de la Champions

A.l.
El Barça no ha pogut superar el Nantes

BarcelonaEl Barça d'handbol ha caigut per 29-25 a la pista del Nantes i no ha pogut aconseguir el segon lloc del grup A de la Champions. El porter francès Cyril Dumoulin ha sigut el gran heroi del partit, amb una actuació que ha permès al seu equip mantenir-se sempre amb un còmode avantatge al marcador. El Nantes ha agafat distància al final del primer temps, quan Julian Emonet ha marcat tres gols seguits –dos des de la banda i un al contraatac– que han donat sis gols de diferència als locals. S'ha arribat al descans amb un 16-11 que ha sigut una llosa impossible d'aixecar per als catalans.

Sempre que el Barça tenia una oportunitat de ficar-se al partit, sorgia la figura imponent de Dumoulin per decantar la balança cap al costat francès. A l'altra punta de pista, Gonzalo Pérez de Vargas es desesperava. El porter blaugrana s'ha enfadat amb els seus companys després d'haver fet una gran aturada i veure com la defensa deixava que un jugador francès robés la pilota i marqués a porteria buida. Dika Mem ha tornat a ser el màxim golejador barcelonista amb cinc gols. Ara el Barça és quart del grup, lluny del Vardar –líder– i el Nantes, i empatat amb el Rhein-Neckar Löwen.