HANDBOL
Esports 05/12/2012

El Fraikin Granollers goleja a la pista de l'Osca i es classifica pels quarts de final de la Copa (30-37)

L'equip vallesà ja guanyava al descans a la pista aragonesa gràcies a un atac formidable

OscaEl Fraikin Granollers, amb un partit molt seriós, va trencar la il·lusió de l'Handbol Osca en el seu debut a la Copa del Rei, que tot i jugar com a local només va aguantar l'empenta del seu rival el primer quart d'hora de joc moment a partir del qual sempre va ser per darrere al marcador. La primera part va començar amb domini d'Osca que en els cinc primers minuts van trobar amb facilitat la porteria visitant el que va obligar a Antonio García a demanar temps per recompondre les seves línies i ajustar la defensa.

El conjunt d'Osca va seguir veient amb certa facilitat la porteria de Pérez de Vargas i, malgrat les seves bones intervencions, va portar la iniciativa en el marcador fins a mitjans de la primera meitat. A partir d'aquest moment van ser els vallesans els que van passar a manar al marcador amb els locals a remolc. La bona defensa que van començar a realitzar els vallesans va posar en nombrosos problemes als atacants Osca que no mostraven l'encert del començament. Per on millor es desenvolupaven els catalans era pels extrems amb Blanxart i el Osca Rodrigo Salines que entre tots dos van sumar la meitat dels gols del seu equip.

A la recta final de la primera meitat els homes de José Francisco Nolasco reaccionar per retallar el desavantatge màxima de cinc gols que van tenir en contra per anar-se'n al vestidor només tres gols per sota en el marcador.

Després del descans, els catalans es van mantenir ferms i amb un bon inici ampliar el seu avantatge entre cinc i sis gols el que els va permetre manejar amb certa comoditat el desenvolupament de la trobada. Els locals no van abaixar els braços i van arribar a acostar-se al marcador fins quedar-se a tres gols, tot i això en cap moment van tenir opcions per donar-li la volta al partit. L'equip d'Antonio García es va mostrar molt seriós i molt ficat durant tot el partit, mentre que els d'Osca van pagar no saber bé i no es van trobar còmodes en cap moment.

Fitxa tècnica:

30 - Handbol Osca (15 +15): Julio Rodríguez, Corrales (ps) i Fernando Pérez (ps), Ibai Cano (1), Ancizu (2), Saubich (5), Eloy González (3), Montero (2) , Grau (4), Escribano (3), Mira (1), Espigol (3), Abadia i Demovic (6,1 p).

37 - Fraikin Granollers (18 +19): Pérez de Vargas, Pujol (1), Blanxart (4), Malasinskas (6), Capdevila (1), Campos (1), Adrià Pérez, Solé (3), Resina (1 ), Félez (8), Lazic, Rodrigo Salines (7) i Grundsten (5).

Àrbitres: Ruiz González i Zapico Fernández. Van excloure dos minuts al local Ancizu i pels visitants a Solé en dues ocasions. Van expulsar amb targeta vermella directa el local Eloy González al minut 60.

Marcador cada cinc minuts: 4-2, 6-5, 8-8, 10-12, 11-16 i 15-18-al descans-15-21, 18-23, 21-27, 24-29, 27 - 32 i 30-37.