SEGONA DIVISIÓ
Esports 03/11/2012

El Girona guanya a La Condomina i puja fins la segona posició (0-1)

Les aturades de Dani Mallo i el gol de Benja donen els tres punts a l'equip gironí

GironaUn gol aconseguit per Benja al començament de la segona part li va donar la victòria a un efectiu Girona en la seva visita a Múrcia, amb el que l'equip català, en què el millor va ser el seu porter, Dani Mallo, continua a la zona alta de la classificació a la Lliga Adelante i dormirà sent el segon, només superat pel líder Elx.

L'equip local va començar més entonat i portant la iniciativa i com a conseqüència del seu assetjament va disposar de dues oportunitats per mediació de Acciari i Matilla, davant les que va respondre bé Mallo. Superat el quart d'hora inicial, el Girona es va sacsejar el domini i va ser anivellant la contesa. Marc Tébar i Felip Sanchón van tenir el gol a les seves botes, però el primer es va trobar amb la intervenció de Javi Jiménez i el segon va rematar de taló fora.

El quadre grana, novament per mediació de Acciari, va rondar el gol però novament el porter visitant va estar encertat i es va arribar al descans amb el 0-0.

A la represa, els de Joan Ferrer 'Rubi' van sortir amb més decisió i el fruit va arribar aviat amb un jugada de Juanlu i rematada de Benja, qui va tenir la sort que la pilota, després de tocar en ambdós pals, va acabar al fons de la porteria murcianista. Després del gol els de Gustavo Siviero van buscar l'empat, encara que els va faltar fluïdesa i la prova d'això és que els seus atacants van caure constantment en fora de joc.

Tot i això, Català, Óscar Sánchez i Cristian García van tenir clares ocasions per aconseguir el 1-1, però Dani Mallo va estar omnipresent i ho va evitar, de manera que el Girona va fer bo l'únic gol que va aconseguir per sumar els tres punts a Nova Condomina i, de passada, seguir confirmant-se com la bèstia negra del quadre murcianista, la afició continua amb les ganes de celebrar un triomf davant aquest rival tres partits després d'haver-li conduït a Segona B en l'última jornada de la Lliga 2009/2010.

Fitxa del partit:

Reial Múrcia: Javi Jiménez, Molinero, Dos Santos, Català, Óscar Sánchez, Acciari (Eddy, minut 46), Emilio Sánchez (Saül, minut 68), Matilla, Nico Martínez (Cristian García, minut 55), Sutil i Kike García.

Girona Futbol Club: Dani Mallo, José, Migue, Chus Herrero, David García, Luso, Marc Tébar, Juanlu, Felip Sanchón (Jofre, minut 46); Jandro (Kitoko, minut 82) i Benja (Acuña, minut 72).

Gol: 0-1. Minut 52: Benja.

Àrbitre: Jorge Valdés Aller, del comitè castellà lleonès. Va mostrar la targeta groga als locals Català i Dos Santos i als visitants Josep, Luso i Migue i va expulsar amb targeta vermella directa el local Eddy en el minut 89 per agredir Migue.