Futbol
Esports 11/02/2013

El Madrid-Barça de Lliga es jugarà el dissabte 2 de març a les 4 de la tarda

El president de Mediapro, Jaume Roures, ho ha donat per fet en una entrevista a RAC1, en què ha destacat la gran audiència del Barça-Getafe d'aquest diumenge

Ara
1 min

BarcelonaEl Madrid-Barça de la 26a jornada de Lliga té tots els números de jugar-se a les 16.00 del dissabte 2 de març. Ho ha anunciat aquest dilluns al matí el president de Mediapro, Jaume Roures, en una entrevista a 'El món a RAC1': "No només ho veig viable, sinó que jo crec que es farà així", ha avançat Roures. Segons ell, aquest horari "encara és millor per al continent asiàtic" que el de les 12.00 del migdia, i s'ha preguntat: "Algú es perdrà un Barça-Madrid perquè es jugui a les quatre de la tarda?".

D'altra banda, Roures s'ha mostrat convençut que aquesta mateixa temporada el Barça repetirà l'experiència de jugar partits de Lliga a les 12.00, i ha destacat que "el Barça-Getafe va tenir més de 100.000 espectadors més que el Madrid-Sevilla", disputat dissabte a les 22.00. Tots dos enfrontaments es van veure a través dels canals de pagament.

stats