Publicitat
Publicitat

Va forçar el penal del 2-0 jugant a un bon nivell

Com en el Mundial del 2010, Pedro comença a demanar pas

Fins a set jugadors formats a La Masia van tenir protagonisme ahir. Si Jordi Alba va crear la jugada del primer gol, Pedro va ser l'home que va donar una nova cara al joc d'Espanya en la segona part.

Pedro Rodríguez no havia jugat ni un sol minut durant aquesta Eurocopa, però Vicente del Bosque tenia clar que ahir seria el seu dia. Ja hores abans del partit de Donetsk la premsa desplaçada a Ucraïna parlava de la possibilitat de veure'l entrar directament a l'equip titular, però al final el canari va esperar fins a la segona part. I els minuts que va jugar els va aprofitar per forçar un penal i fer dues bones jugades per la banda. Amb la major part dels titulars de Del Bosque traient el fetge per la boca, Pedro guanya opcions per seguir jugant.

Del Bosque té 10 jugadors clars, i llavors dubta entre Cesc i Fernando Torres. Ahir va jugar el català, acompanyant un equip amb homes com Silva i Iniesta que van acabar realment baldats. És el moment, doncs, per a altres cares, com Pedro i Cazorla. El canari ja va començar el Mundial del 2010 jugant poc i va acabar de titular. A l'Eurocopa, de moment ja s'ha fet notar amb les seves internades per la banda esquerra, aportant verticalitat. "Pedro ens aporta una velocitat molt necessària", admetia Del Bosque ahir.

Un seleccionador que va fer jugar set jugadors formats a La Masia. Un d'ells, Jordi Alba, que va fer la jugada del primer gol, va admetre que marxa "satisfet pel partit i el triomf". Ahir, Alba va firmar el seu millor partit en l'Eurocopa.

Històries de superació esportiva

Més continguts de

Històries de superació esportiva
PUBLICITAT
PUBLICITAT
PUBLICITAT