Esports 31/08/2017

França s'acosta al Mundial golejant a una Holanda molt fluixa (4-0)

Tres gols de Cristiano i golejada espectacular de Bèlgica

Pogba, en acció contra Holanda

BarcelonaFrança s'ha endut els titulars de la jornada de classificació pel Mundial de Rússia, en golejar per 4-0 a una Holanda amb el blaugrana Cillessen de titular. Griezmann, a la primera part, Lemar en dues ocasions i Mpabbé han fet miques una Holanda sense ànima. Umtiti ha estat titular. Ara, França suma 16 punts, tres més que Suècia, malgrat la derrota dels escandinaus a Bulgària (3-2). Suècia suma 13 punts, Bulgària 12 i Holanda, 10.

Al grup B, Suïssa lidera amb 21 punts després de golejar als andorrans (3-0), per davant de Portugal, que en porta 18. Amb tres gols de Cristiano, els portuguesos han golejat per 5-1 a les Illes Fèroe. André Gomes ha entrat a la segona part. Hongria ha golejat 5-1 a Letònia i suma 10 punts.

Al grup H, Bèlgica, amb Vermaelen suplent, ha golejat per 9-0 a Gibraltar i lidera el grup amb 19 punts. Grècia ha punxat a casa amb Estònia (0-0), però els grecs són segons amb 13 punts, per davant de Bòsnia, derrotada per 3-2 a Xipre.

Abans, Japó s'ha convertit en el quart equip classificat pel Mundial, sumant-se al Brasil, l'Iran i Rússia, l'equip amfitrió.