COPA DEL REI
Esports24/01/2018

El València arriba a les semifinals gràcies als penals després de patir a Vitòria

Els bascos han jugat un gran partit (2-1) i l'han dut fins a la pròrroga

T.p.

BarcelonaEl València s'ha classificat per jugar les semifinals de Copa després d'una eliminatòria molt igualada resolta als penals. L'Alabès ha igualat el resultat de l'anada, 2-1, però als penals Jaume Domènech ha aturat els xuts de Pedraza i Hernán Pérez.

Després del 2-1 del partit d'anada, l'Alabès d'Abelardo ha jugat un primer temps en què ha generat molt de perill contra un València molt defensiu, amb un 4-4-2 sense gaire sortida. Malgrat l'empenta local, en el descans el resultat seguia sense gols. A la segona part, l'Alabès ha fet el primer gol gràcies a un bon cop de cap de Guidetti, però l'àrbitre no ha permès que el gol fos legal en considerar que abans el suec havia fet falta.

Cargando
No hay anuncios

Finalment, als 73 minuts, Munir, exjugador del València, ha fet el gol que llavors classificava els bascos, però una greu errada defensiva local ha permès a Zaza i Santi Mina liderar una contra en què el davanter gallec ha fet l'1 a 1 (77'). Sobrino, poc després, ha enviat el partit a una pròrroga en què el València ha gaudit de les millors ocasions.