COPA DEL REI
Esports 24/01/2018

El València arriba a les semifinals gràcies als penals després de patir a Vitòria

Els bascos han jugat un gran partit (2-1) i l'han dut fins a la pròrroga

T.p.
El València, celebrant l'1 a 1 al camp de l'Alabès

BarcelonaEl València s'ha classificat per jugar les semifinals de Copa després d'una eliminatòria molt igualada resolta als penals. L'Alabès ha igualat el resultat de l'anada, 2-1, però als penals Jaume Domènech ha aturat els xuts de Pedraza i Hernán Pérez.

Després del 2-1 del partit d'anada, l'Alabès d'Abelardo ha jugat un primer temps en què ha generat molt de perill contra un València molt defensiu, amb un 4-4-2 sense gaire sortida. Malgrat l'empenta local, en el descans el resultat seguia sense gols. A la segona part, l'Alabès ha fet el primer gol gràcies a un bon cop de cap de Guidetti, però l'àrbitre no ha permès que el gol fos legal en considerar que abans el suec havia fet falta.

Sobrino, celebrant el 2-1 de l'Alabès contra el València

Finalment, als 73 minuts, Munir, exjugador del València, ha fet el gol que llavors classificava els bascos, però una greu errada defensiva local ha permès a Zaza i Santi Mina liderar una contra en què el davanter gallec ha fet l'1 a 1 (77'). Sobrino, poc després, ha enviat el partit a una pròrroga en què el València ha gaudit de les millors ocasions.