Esports02/06/2016

El Barça de futbol sala guanya a Navarra (1-3) i ja és finalista de la lliga LNFS

BarcelonaEl Barça Lassa de futbol sala s'ha classificat per jugar la final de la LNFS després de guanyar a la pista del Magna Navarra per 1-3. Ferrao ha marcat el primer gol abans del descans. A la segona part els navarresos han atacat buscant l'empat, però Aicardo ho ha aprofitat per fer el 0-2 a la contra. Rafa Usín ha marcat el gol local en el darrer minut, però Wilde ha sentenciat quan faltaven 15 segons.

L'equip de Marc Carmona ja havia guanyat el primer partit al Palau Blaugrana i no ha tingut la necessitat de jugar el tercer partit. Després de dos anys fora de la final, el Barça torna a ser finalista just l'any en que Marc Carmona deixarà el club.