HANDBOL: LLIGA ASOBAL
Esports02/06/2012

El Barça Intersport, campió de la Lliga Asobal per dinovè cop a la història (38-28)

Els blaugranes superen el Torrevella en el darrer partit a casa, sumen la segona lliga consecutiva i acomiaden el capità Laszlo Nagy després de dotze anys al club

BarcelonaEl Barça Intersport s'ha proclamat aquest dissabte campió de la Lliga Asobal per segona temporada consecutiva després de superar per un clar 38-28 el Torrevella. És la dinovena Lliga Asobal de la secció blaugrana i la darrera com a blaugrana del capità Laszlo Nagy i de tres homes més: Ugalde, Igropulo i Oneto.

El partit contra el Torrevella ha estat un tràmit a partir del minut 15. I és que tot i veure's per sota al marcador en els minuts inicials, el Barça no s'ha posat nerviós i a poc a poc ha anat remuntant amb els gols de Rutenka (10 en total) i Igropulo (6). A més, l'eficàcia defensiva de Jermeyr, Viran Morros, Sorhaindo i Nagy ha estat cabdal per aturar l'atac alacantí, que ha tingut en el rus Chernov el seu millor home.

Cargando
No hay anuncios

El resultat al descans (18-15) ja assenyalava la tendència del partit i el que ha estat la segona meitat. En els segons trenta minuts, el Barça ha agafat una renda propera als deu gols i no s'ha preocupat gaire més d'un partit que havia de ser una festa. I ho ha estat. Rutenka ha afusellat la porteria de Galindo, mentre que Igropulo ha fet el mateix el dia del seu comiat com a jugador barcelonista.

El 38-28 final permet al Barça sumar la dinovena Lliga Asobal de la història de la secció i la segona consecutiva d'un equip que està cridat a aconseguir grans reptes en els propers anys.