Esports04/05/2019

El Barça Lassa tornarà a disputar la 'final four' de l'EHF Champions (29-26)

Els blaugranes optaran a sumar la seva desena Copa d'Europa a Colònia al juny

Adrià Fernández

BarcelonaEl Barça Lassa d'handbol ha rematat la feina feta a França i serà a la 'final four' de l'EHF Champions. Tot i l'ampli resultat del partit d'anada (25-32), els blaugranes no han especulat i han sumat una nova victòria al Palau Blaugrana (29-26) que els certifica com un dels quatre millors equips d'Europa.

Com si l'eliminatòria no estigués encara tancada, els jugadors de Xavi Pascual han començat el partit collant el Nantes, que no ha pogut evitar la derrota. Els blaugranes han agafat embranzida situant-se sis gols per sobre del marcador (13-7), molt efectius de cara a porteria. Els francesos han topat amb Pérez de Vargas, que ha aturat nou pilotes al primer temps. Malgrat la gran actuació del porter local, els visitants han aconseguit reduir la distància a només dos gols, fins a arribar al 17-14 al descans.

Cargando
No hay anuncios

A la represa, el Nantes ha aconseguit acostar-se en el marcador situant-se a només un gol (22-21). Tot seguit, els blaugranes han aconseguit un parcial de 5-0 per distanciar-se, ja definitivament, al Palau (26-21) a falta de menys de deu minuts. Amb el 29-26, els de Xavi Pascual tanquen els quarts de final amb un resultat global de 61-51.

Amb aquesta victòria, el Barça Lassa s'assegura una plaça per a la 'final four' de l'EHF Champions que es disputarà a Colònia l'1 i el 2 de juny. El Veszprem també hi serà, després de vèncer el Flensburg, i aquest diumenge se sabran els altres dos semifinalistes: PSG-Kielce i Szeged-Vardar. Els blaugranes, per tant, tornaran a una 'final four' després que l'any passat en quedessin eliminats als vuitens de final contra el Montpeller. Fa quatre anys de l'última vegada que el Barça Lassa va tocar el cel d'Europa. Va ser la temporada 2014/15, en què va vèncer el Veszprem a la final per 28-23. Aquest any els de Xavi Pascual tornen a somiar el títol.