RECULL DE PORTADES
Esports 23/05/2012

'Mundo Deportivo' parafraseja el rei Joan Carles per la polèmica a la Copa: “Espe, per què no calles?”

Després de la proposta de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, de suspendre la final per evitar els xiulets a l'himne i al príncep Felip, el diari recorda la frase que el monarca espanyol va dirigir al president veneçolà fa uns anys

Ara
1 min
Mundo Deportivo, 23 de maig del 2012

BarcelonaLes polèmiques declaracions de la presidenta de la Comunitat de Madrid, Esperanza Aguirre, que aquest dimarts va dir que la final de la Copa del Rei, que aquest divendres disputaran el Barça i l'Athletic a Madrid, s'hauria de suspendre per evitar els xiulets a l'himne i al príncep Felip, centren l'atenció de la premsa esportiva catalana aquest dimecres.

'Mundo Deportivo' titula: "Espe, per què no calles?". El diari parafraseja el rei Joan Carles i recorda la frase que el monarca espanyol va dirigir al president veneçolà, Hugo Chávez, fa uns anys.

'Sport' diu: "La Copa s'enverina", i subratlla que la politització de la final "escalfa" l'Athletic-Barça.

La portada més gràfica és la d''El 9 esportiu'. El diari dibuixa el símbol reivindicatiu de la llibertat d'expressió per denunciar el veto a les aficions dels dos equips de xiular durant la final de la Copa. En un pòmul hi ha els colors del Barça i a l'altre, els de l'Athletic.

La premsa de Madrid celebra la renovació del tècnic blanc, José Mourinho, fins al 2016.

stats